Zemljevid strani

Domov

Naše podjetje se ukavarja z drevesničarstvom. Ukvarjamo se predvsem z vzgojo ameriških borovnic in okrasnih rastlin. Vse rastline so vzgojene v domači drevesnici in prilagojene na naše vremenske razmere. Za kvaliteto sadik vam jamčimo z 40 letno tradicijo.

O podjetju

Podjetje drevesnica Kren je bilo ustanovljeno že davnega leta 1967 in se danes ponaša z že več kot 40 letno tradicijo. Iz naše drevesnice odide približno 30.000 sadik na letni ravni.

Naša ponudba

Našo drevesnico letno zapisti približno 30.000 sadik. Imamo široko ponudbo sadik ameriških borovnic pri nas pa lahko najdete tudi veliko sadik iglavcev in listavcev. Vabljeni.

Svetovanje

Svetujemo vam pri načrtovanju zasaditve, naučimo pa vas vse potrebno za prihodnjo vzgojo sadik. Po potrebi poskrbimo za praktičen prikaz zasaditve.

Povpraševanje

potrebujete več informacij o sadikah, načrtu zasaditve ali vzdrževanju zasaditve ? Vse informacije v povezavi z drevesničarstvom in okrasnimi rastlinami na enem mestu. Pišite nam !

Kontakt

Kontaktni podatki in lokacija podjetja Drevesnica KREN, Boštjan Kren s.p., Jareninski vrh 41a 2221 Jarenina. GSM: 041 / 366 - 277 ali E-pošta: info@drevesnica-kren.si

Ameriška borovnica

Smo največji gojitelji sadik ameriških borovnic v Sloveniji in imamo na tem področju 40 let bogatih izkušenj. Trenutno gojimo 14 sort. Sadike so močne, lepo raščene in zdrave. Pridelek lahko pričakujete že v 1. letu saj vam ponujamo 3 in 4 leta stare sadike, ki so visoke do 1,3 metra.

Sorte borovnic

Pri nas gojimo 14 vrst ameriških borovnic: Berkeley, Bluecrop, Jersey, Herbert, Blueray, Ivanhoe, Earliblue, Blueta , Patriot, Elliott, Duke, Coville, Spartan, Sierra

Iglavci

V naši drevesnici vzgajamo tudi nekaj iglavcev, tako lahko pri nas naročite kvalitetne sadike thuje (ciprese) za živo mejo, nekaj vrst nizkih brinov, nekaj vrst smrek (stožčaste, gnezdaste, srebrne in viseče),pa tudi bore, tiso in cedre.

Listavci

Prav tako kot ameriške borovnice že dobrih 40 let vzgajamo tudi sadike rododendronov in magnolij. V tem času smo pridobili bogate izkušnje. S stalnim preizkušanjem in odbiranjem odpornih sort smo pridobili asortiment rastlin, ki so odporne in zdrave.

Iskanje

Ste pregledali našo spletno stran in še vedno ne najdete kaj iščete ? Poiskusite vašo željeno temo poiskati v našem iskanju strani.

Zemljevid strani

Zemljevid strani drevesnica-kren.si